Instructori – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®


Instructor pentru seminariile  SITH® Basic I din românia - 2019

Emil Moldovan picture

Emil Moldovan

Emil a învățat metoda I-Dentitatea de Sine prin Ho’oponopono® în 2010 de la Dr. Ihaleakala Hew Len și Mary Koehler, și a fost impresionat de combinația dintre simplitate și putere a acestui proces.

Folosirea instrumentelor I-Dentității de Sine prin Ho’oponopono® l-a ajutat să-și reducă nivelul stres foarte mult și i-a adus în viață un sentiment de pace, usurință și libertate. În afacerea sa această abordare a fost mult mai eficienta decât orice alt training, coaching sau altă metodă folosită înainte, aducând rezultate mult mai bune cu mult mai puțin efort.

Este căsătorit, are o soție minunată și doi copii extraordinari. Are un master în inginerie și este actualmente speaker, Health Coach și are propria afacere în domeniul sănătății și wellness-ului.

Este instructor autorizat IZI LLC din 2010 și a predat seminarii IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® Basic I în România, Cehia, Slovacia, Japonia și Rusia, în fața unor audiențe de la 10 până la 300 de persoane.

Este profund recunoscător pentru acest dar extraordinar de a avea șansa să folosească I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® în viața lui. Procesul de a se detașa și a-i permite lui Dumnezeu să-l conducă îi aduce pace, claritate și fericire, zi după zi.

Instructori pentru seminarul SITH® Basic I din românia - 2016

Emil Moldovan

SENA ALP

Sena Alp

Sena a participat la primul ei seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® (SITH)® în 2012. Pentru Sena, Ho’oponopono este un mod de viață. Folosind diferite instrumente de curățare, ea a experimentat starea de a fi în Zero și a-i permite Divinității să te conducă. Ea folosește SITH® clipă de clipă în viața ei, pentru a se simți eliberată de orice. După 10 ani de profesie în domeniul afacerilor cu textile, experiența ei cu Ho’oponopono i-a schimbat viața către o altă direcție. Pentru Sena, Ho’oponopono este un cadou foarte special care ne-a fost oferit pentru a ne reaminti de adevărata noastră esență.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!