Instructori – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

S-au deschis inscrierile pentru Seminarul Online SITH Basic I Bucuresti,Romania!

Va invitam sa participati la primul curs Online SITH Basic I  care va va avea loc pe 26-27 Septembrie 2020


Din confortul casei voastre veti putea  invata sa curatati toate aspectele din viata voastra impreuna cu:


Emil Moldovan


Mary Koehler – My Wild Irish Rose


Patricia Leolani Hill


Inscrieti-va din timp pentru a beneficia de o mai lunga perioada de curatare!


Pentru aceasta perioada afectata de COVID 19 puteti folosi urmatorul instrument asa cum sunteti inspirati

Instrument:  Imaginati-va, ganditi sau spuneti mental:" Ma pictez pe mine si aceasta situatie cu ALBASTRU GLACIAR ". 


Inscrie-te Acum!

Instructori SITH® Basic I Online 2020   

MARY KOEHLER – MY WILD IRISH ROSE

Paddy’0, LLC: MARY KOEHLER, Manager.

Mary Koehler este Master Coordinator and Master Instructor pentru  clasele de Self I-Dentity through Ho’oponopono® organizate de catre IZI LLC . Ea  aparticipat la primul ei curs  SITH®  in 1997 si apoi un an mai tirziu a inceput sa coordoneze cursurile in Oregon . Mary a coordonat si predat cursuri in  US, Canada, South America, Europe, Former Soviet Union, Middle East, Asia and Australia.  In calitate de Master Coordinator si Master Instructor, ea lucreaza cu toti  Coordinatorii si Instructorii din intreaga lume  in organizarea si dezvoltarea seminariilor  SITH® . Mary Koehler impreuna cu sotul ei  Kurt au crescut sapte (7)  copii si se bucura de o familie extinsa. Impreuna cu sotul ei , Mary detine si administreaza  , Star Farms LLC,  o ferma de copaci de  116-acri in Oregon.  Prin aplicarea procesului  SITH® atit vietii de familie cat si ingrisirii padurii a facut ca administrarea Vietii sa fie mult mai usoara.


PATRICIA LYNN LEOLANI HILL

nascuta in Hawaii,  a intilnit-o prima data pe  Morrnah Nalamaku Simeona in 1982. Ea a invatat darurile  SITH® direct de la Mornah in  Hawaii in 1983.

Imbratisind frumoasa practica bazata pe Cainta, Iertare si Transmutare, i-a oferit oportunitatea de a curata cu familia, rudele , stramosii si toata creatia , moment de moment  imbogatindu-i astfel viata cu scop si claritate . 

Sub indrumarea lui  Morrnah’s , Senatorul Akaka si Patricia au fost binecuvintati in a asista si a fi martorii intoarcerii Acasa a  stauii Lady of Freedom la U.S. Capitol Visitor Center. Ea a coordonat clase  SITH® in  Washington, D.C.  inca din  1984. A predat processul  SITH®  in USA (Philadelphia, PA; Bedford, NH; Culver City, CA and Washington, D.C.), the Former Soviet Union (Kazakhstan,) Korea, Japan, Taiwan, the People’s Republic of China and Singapore.

EMIL MOLDOVAN, 

a invatat procesul  Self I-Dentity through Ho’oponopono®  in 2010 de la  Dr. Ihaleakala Hew Len si  Mary Koehler, fiind impresionat  de combinatia dintre simplitate si putere a acestui process.

Folosirea  uneltelor  Self I-Dentity through Ho’oponopono® l-au ajutat sa reduca dramatic nivelul de stress si a adus o stare de pace, usurinta si libertate in viata lui  . In afacera lui aplicarea procesului SITH a  fost mult mai eficient decit orice training, coaching sau orice alta metoda folosita anterior , aducind astfel rezultate mult mai bune cu efort redus. ethod he used before, bringing much better results with less effort than before. E casatorit avind o sotie frumoasa si doi copii minunati .  De profesie inginer conduce in prezent proria lui firma in domeniul sanatatii si a starii de bine.

Emil e profund recunoscator pentru oportunitatea de a folosii in viata lui procesul  Self I-Dentity through Ho’oponopono® . A renunta si a-l lasa pe Dumnezeu ii aduce pace , claritate si fericire zi de zi 

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!