I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Suntem onorați să vă invităm la doua evenimente speciale IZI LLC ȋn Braşov:
Seminarul Identitatea Sinelui prin ho oponopono® Basic I ȋn Sala IAR-80 – Coresi business Center şi online-Zoom pe 5 şi 6 august 2023
&
Online Seminarul Identitatea Sinelui prin ho oponopono® Basic II pe 12 şi 13 august 2023.
Pace dincolo de orice ȋnțelegere!


Apasa aici pentru a participa

I-DENTITATEA SINELUI PRIN HO'OPONOPONO®

I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® (SITH®) este o metodă Hawaiiană actualizată de soluționare a problemelor, prin eliberarea amintirilor (programelor subconștiente) care generează probleme în viața noastră de zi cu zi. SITH® a fost creată de către Morrnah Nalamaku Simeona, o Kahuna Lapa’au (Kahuna vindecătoare) Hawaiiană. Ea a fost recunoscută de către Statul Hawaii ca o Comoară Vie în 1983.

Procesul actualizat IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® oferă “o abordare pas cu pas pentru a atinge Pace, Echilibru și un nou sens al vieții prin înțelegerea I-Dentității Sinelui persoanei.”

Când suntem dispuși să ne asumăm 100% responsabilitatea și să ne detașăm, ceea ce este corect și perfect pentru noi ni se dezvăluie.


seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

seminarii în toată lumea

Seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt predate în America de Nord și de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, fosta Uniune Sovietică, Asia și Australia. Lista completă a seminariilor SITH® este disponibilă pe site-ul IZI LLC AICI.

IMPORTANT

Doar IZI LLC este autorizată să coordoneze, să predea și să folosească materialele protejate de drepturile de autor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®.

SEMINARUL SITH® Basic I

Seminarul IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®  Basic I constă într-un training de 2 zile în care participanții sunt învățați cine sunt, ce sunt problemele și cum pot fi soluționate problemele prin ștergerea amintirilor toxice, nedorite, fără a păși un centimetru afară din ei înșiși.

world wide absentee

IZI LLC este foarte recunoscătoare să deschidă înscrierile pentru participarea la seminarii ca World Wide Absentee. Avem oportunitatea ca mai multe I-Dentități să participe la curățare. În meditație cu Dr. Hew Len, “Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee."

Vă dorim PACE dincolo de orice înțelegere.


morrnah nalamaku simeona despre i-dentitatea sinelui prin Ho'oponopono®

Morrnah Nalamaku Simeona Kahuna Lapa'au, Creatoare a I-Dentității Sinelui prin Ho'oponopono®

Scopul principal al acestui proces este să descoperim Divinitatea din noi înșine. Ho'oponopono este un cadou extraordinar care ne permite să dezvoltam o relație funcțională cu Divinitatea din noi înșine și să învățăm să o rugam ca greșelile noastre prin gânduri, vorbe sau fapte să fie curățate în fiecare clipă. Esența acestui proces este libertatea, libertatea totală față de trecut.

Master instructor retras din activitate dr. Hew len despre i-dentitatea sinelui prin Ho'oponopono®

Această viață îți este dată ca să fii tu însuți, cu o inimă pură, liber de frică și suferință. I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® te readuce acasă la puritatea ta originară prin curățarea amintirilor care generează frica și suferința.

Din puritatea inimii tale lumina apare de la sine. Lumina, iluminarea, îți oferă tot ceea ce este perfect pentru tine: relațiile perfecte de familie și de afaceri, sursele perfecte de prosperitate și talentele și ideile perfecte.

Toate acestea îți sunt disponibile ACUM. Tu singur trebuie să alegi: să trăiești în frică și suferință sau să trăiești lumina perfecțiunii.

Ihaleakala Hew Len,  Ph.D., Master Instructor retras din activitate, I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® 

Articole despre i-dentitatea sinelui prin ho'oponopono®Abonează-te la Newsletter!

Află primul despre noile seminarii IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono. Citește articolele noi când sunt încă fierbinți. Bonus de abonare inclus!

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!

Suntem onorați să vă invităm la doua evenimente speciale IZI LLC ȋn Braşov:
Seminarul Identitatea Sinelui prin ho oponopono® Basic I ȋn Sala IAR-80 – Coresi business Center şi online-Zoom pe 5 şi 6 august 2023
&
Online Seminarul Identitatea Sinelui prin ho oponopono® Basic II pe 12 şi 13 august 2023.
Pace dincolo de orice ȋnțelegere!


Apasa aici pentru a participa