Copyright – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Am deschis incrierile pentru cursul SITH Basic II din Romania


Cursul consta intr-un training avansat de 2 zile in care studentii vor invata:


1.Procesul Combinat de  I-Dentitatea Sinelui prin  Ho’oponopono® Basic II

2.Restaurarea Sufletului

3.Modalitati avansate rapide de aplicare a procesului  Ho'oponopono®

4.Curatarea Basic II Mahiki-

5.Meditatia Basic II

6.Cere acceptarea in totalitate a Sinelui  triun

7.Cere acceptarea in totalitate a procesului de  I-Dentitatea Sinelui prin  Ho’oponopono®


Inscrie-te Acum!

Copyright

Toate materialele folosite în seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt protejate de legea drepturilor de autor și nu pot fi împărtășite cu alte persoane fără permisiune scrisă din partea IZI LLC. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® poate avea consecințe negative. Materialele SITH® sunt protejate de legea drepturilor de autor în vigoare. Vă cerem să ne respectați drepturile de autor asupra materialelor.

Materialele SITH® sunt materiale spirituale. Este nevoie de o pregătire și curățare spirituală extraordinară pentru a folosi materialele pentru a preda aceste seminarii. Dacă nu sunteți un instructor autorizat sau coordonator puteți avea un impact negativ dacă folosiți aceste materiale pentru a preda, atunci când nu sunteți autorizat să o faceți. Implicațiile pentru dumneavoastră, familia, rudele și strămoșii dumneavoastră pot fi extrem de negative. Este responsabilitatea noastră să vă împărtășim aceasta ............... alegerea este a dumneavoastră!

Numai IZI LLC este autorizată să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®.

Persoanele aprobate să coordoneze și să predea seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt afișate pe site-ul oficial IZI LLC:
http://self-i-dentity-through-hooponopono.com/coordinators-instructors.html

Vă mulțumim pentru că ne respectați drepturile de autor.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!