Copyright – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®


Suntem onorati si recunoscatori pentru ca ati ales sa folositi procesul de Identitatea Sinelui prin Ho'oponopono®  pentru a elibera amintirile pe care le experimentam ca probleme in viata noastra.


In momentul in care ne asumam 100% responsabilitatea  si dam drumul amintirilor, atunci se va manifesta tot ceea ce este perfect si corect pentru noi!


Deoarece suntem preocupati de siguranta tuturor, in anul 2021 cursurile se vor desfasura doar Online. Va invitam sa urmariti acest site pentru a afla datele la care se vor desfasura cursurile precum si informatii legate de instructori.


Daca dorti sa va inscrieti pe dumneavoastara sau orice alta  I-Dentitate ca participant in absența la nivel mondial( WWA) va rugam sa contactati coordonatorul IZI LLC Florentina Şaigău.


In continuare pentru această perioadă afectată de COVID 19  va invitam sa folositi următorul instrument așa cum sunteti inspirați.


Instrument:  Imaginați-vă, gândiți sau spuneți mental:
"Mă pictez pe mine și această situație cu ALBASTRU GLACIAR"

Copyright

Toate materialele folosite în seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt protejate de legea drepturilor de autor și nu pot fi împărtășite cu alte persoane fără permisiune scrisă din partea IZI LLC. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® poate avea consecințe negative. Materialele SITH® sunt protejate de legea drepturilor de autor în vigoare. Vă cerem să ne respectați drepturile de autor asupra materialelor.

Materialele SITH® sunt materiale spirituale. Este nevoie de o pregătire și curățare spirituală extraordinară pentru a folosi materialele pentru a preda aceste seminarii. Dacă nu sunteți un instructor autorizat sau coordonator puteți avea un impact negativ dacă folosiți aceste materiale pentru a preda, atunci când nu sunteți autorizat să o faceți. Implicațiile pentru dumneavoastră, familia, rudele și strămoșii dumneavoastră pot fi extrem de negative. Este responsabilitatea noastră să vă împărtășim aceasta ............... alegerea este a dumneavoastră!

Numai IZI LLC este autorizată să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®.

Persoanele aprobate să coordoneze și să predea seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt afișate pe site-ul oficial IZI LLC:
http://self-i-dentity-through-hooponopono.com/coordinators-instructors.html

Vă mulțumim pentru că ne respectați drepturile de autor.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!