Politica de anulare şi restituire a banilor – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®


Suntem onorati si recunoscatori pentru ca ati ales sa folositi procesul de Identitatea Sinelui prin Ho'oponopono®  pentru a elibera amintirile pe care le experimentam ca probleme in viata noastra.


In momentul in care ne asumam 100% responsabilitatea  si dam drumul amintirilor, atunci se va manifesta tot ceea ce este perfect si corect pentru noi!


Deoarece suntem preocupati de siguranta tuturor, in anul 2021 cursurile se vor desfasura doar Online. Va invitam sa urmariti acest site pentru a afla datele la care se vor desfasura cursurile precum si informatii legate de instructori.


Daca dorti sa va inscrieti pe dumneavoastara sau orice alta  I-Dentitate ca participant in absența la nivel mondial( WWA) va rugam sa contactati coordonatorul IZI LLC Florentina Şaigău.


In continuare pentru această perioadă afectată de COVID 19  va invitam sa folositi următorul instrument așa cum sunteti inspirați.


Instrument:  Imaginați-vă, gândiți sau spuneți mental:
"Mă pictez pe mine și această situație cu ALBASTRU GLACIAR"

politica de anulare și returnare a banilor

politica de anulare

IZI are dreptul să anuleze evenimentul/seminarul pentru orice motiv și coordonatorul va returna numai contravaloarea taxelor de înscriere plătite de către student. Coordonatorul este responsabil pentru colectarea taxelor de înscriere pentru seminar de la toți participanții și pentru returnarea banilor conform Politicii de Restituire a Banilor atunci când este cazul. Coordonatorul este dator să returneze numai taxa de înscriere la seminar plătită de către participant.

IZI LLC și Coordonatorul nu sunt responsabili pentru cheltuieli de călătorie, avansuri pierdute sau orice alte cheltuieli făcute de către o persoană în avans pentru participarea la acest eveniment. Fiecare participant își asumă responsabilitatea oricăror cheltuieli suplimentare pe care le face pentru a se înscrie la acest eveniment.

politica de returnare a banilor

După ora 0:00 a primei zile de curs, NU se mai returnează banii plătiți pentru curs. Se returnează în totalitate banii plătiți pentru seminar (minus taxele de transfer, de încasare cu cardul sau taxele PayPal) NUMAI celor care nu pot să ajungă la seminar, indiferent de motiv. Returnarea banilor trebuie să fie cerută până la miezul nopții primei zile de curs (ora 0:00 a zilei respective) prin email sau telefon către coordonatorul seminarului.

1. Dacă nu a fost solicitată returnarea banilor până la miezul nopții primei zile de curs, studentul va fi considerat student nou în absență. Nu vor fi trimise nici un fel de materiale. Studentul trebuie să participe la seminar în persoană pentru a primi materialele și procedura de folosire a acestora. Studentul nou în absență care participă ulterior ca Reviewer în persoană va cumpăra manualele de la coordonatorul seminarului la care va participa ca Reviewer.

2. Dacă nu a fost solicitată returnarea banilor până la miezul nopții primei zile de curs, un student care a mai participat (reviewer) va fi considerat student în absență - World Wide Absentee Student.​

Politica referitoare la fotografii

Fotografierea, telefoanele mobile și înregistrarea

Fotografierea, înregistrarea audio și inregistrarea video: Toate sunt interzise înafara cazului în care se obține acordul scris al tuturor persoanelor prezente.

Toate telefoanele mobile și dispozitivele electronice trebuie OPRITE (OFF) atunci când vă aflați în sala de seminar.

Dacă sunteți surprins filmând, înregistrând sau fotografiind în sala de seminar, vi se poate cere să părăsiți imediat sala de seminar fără să aveți dreptul de returnare a taxei de seminar.

politica referitoare la Instructori

IZI LLC poate schimba în orice moment instructorul unui seminar și să îl înlocuiască cu un alt instructor calificat pentru a susține seminarii SITH®.

IZI LLC și Coordonatorul vor face toate eforturile pentru a anunța studenții despre schimbarea instructorului în cel mai scurt timp.

IZI LLC poate de asemenea adăuga în orice moment un instructor suplimentar pentru oricare seminar.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!