Acord de inscriere si Declinarea responsabilităţii – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Am deschis incrierile pentru cursul SITH Basic I Brasov

Suntem onorați să vă invităm la


Seminarul Identitatea Sinelui prin Ho oponopono® Basic I


:
organizat  ȋn Sala IAR-80 – Coresi business Center şi online-Zoom pe 30 si 31 Martie  2024


Pace dincolo de orice ȋnțelegere!


Apasa aici pentru a participa

acord de înscriere și declinare a responsabilității

Prin înscrierea la acest seminar declar că sunt de acord cu Acordul de Declinare a Responsabilității și Acordul de Înscriere de mai jos:

acord de declinare a responsabilității

Nu se acordă nici un fel de garanție nici unei persoane de către The Foundation of I, Inc Freedom of the Cosmos, fondatoarea sa, Morrnah Nalamaku Simeona, IZI LLC, IHHL LLC, Ho’akamai LLC, Bingboard Consulting LLC, Paddy ‘0, LLC, și fondatorii lor, angajații, voluntarii, sponsorii, coordonatorii și instructorii, sau de către Divinitate, “Eu”, că sistemul de eliberare a stresului și de identitate a sinelui cunoscut ca Ho`oponopono incluzând, dar nefiind limitat la, toate meditațiile, vizualizările, hotărârile, curățările, vindecările spirituale și protejările incluse în această carte vor produce rezultate specifice sau consecințe dorite în orice moment.

Funcționarea procesului Ho`oponopono în conjuncție cu legile universale și cosmice este o experiență directă între fiecare individ, sinele său alcătuit din trei părți și Divinitate, “EU”. Karma şi Providenţa Divină trebuie să fie arbitrul final al aplicării de către fiecare a procesului Ho`oponopono pentru sine însuşi. Fiecare individ poate fi numai un martor al vindecării şi curăţării sale personale, şi al protejării corpului, minţii şi spiritului prin folosirea disciplinelor şi a proceselor descrise aici. Dovada practică a funcționării procesului Ho`oponopono revine fiecărui individ, fiecare putând confirma sau infirma puterea lui Ho`oponopono pentru el însuşi.

acord de înscriere

Vă înscrieți pentru a participa în trainingul/seminarul I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono® organizat de către IZI LLC, care este deținut și prezentat de IZI LLC cu permisiune din partea The Foundation of I, Inc. Freedom of the Cosmos, o fundație non-profit pentru educație mentionată în continuare în acest document ca Fundația. Acesta este un acord legal între dumneavoastră, IZI LLC și Fundație.

Prin înscrierea la trainingul/seminarul I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono®, sunteți de acord să acceptați termenii acestui Acord. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii acestui acord, NU vă înscrieți la acest training/curs.

Termenii Acordului

1. Notificarea dreptului de autor, a mărcii înregistrate și a altor informații legate de proprietatea intelectuală

Fundația și IZI LLC dețin toate drepturile de autor, mărci înregistrate și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor informațiilor prezentate în trainingurile/seminariile proprii I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono® sau orice alte traininguri/seminarii I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono®, incluzând dar nu limitându-se la informații, mărci înregistrate, conținuturi, documentații, manuale, texte, articole, broșuri, ilustrații, imagini, prezentări audio și video, procese, exerciții, unelte, simboluri, actualizări și orice alte materiale legate de training.

Nu puteți modifica, reproduce, expune, distribui, trimite prin poștă, transmite, înregistra, filma, publica, crea lucrări derivate, transfera, vinde sau interpreta oricare dintre materialele și informațiile referitoare la training, în întregime sau parțial ori în orice altă manieră și prin nici un mijloc fără permisiunea expresă scrisă prealabilă din partea Fundației.

De asemenea, sunteți de acord să nu predați, să nu faceți cunoscute, să nu reproduceți, să nu distribuiți, să nu vindeți, să nu furnizați, să nu promovați sau să nu puneți la dispoziția nimănui sub orice formă nici o parte din proprietatea intelectuală I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono® pe care ați primit-o la trainingul/cursul I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono® în orice formă către orice terță parte fără aprobarea scrisă prealabilă din partea Fundației.

De asemenea, sunteți de acord să păstrați orice informație confidențială pe care o obțineți ca rezultat al înscrierii dumneavoastră la IZI LLC și Fundație și să nu faceți cunoscute informațiile confidențiale către o terță parte sau să nu utilizați informațiile confidențiale în orice alt scop decât cel al activităților pentru care ați primit accesul la informațiile confidențiale.

De asemenea, sunteți de acord și intelegeți faptul că titlul de proprietate intelectuală al Fundației și IZI LLC asupra proprietății lor intelectuale, conținutului și materialelor vor rămâne doar ale Fundației și ale IZI LLC.

2. Avertisment:

Orice folosire greșită sau abuz față de I-dentitatea Sinelui prin Ho`oponopono® are consecințe negative. Pentru cei care o folosesc pentru ei înșiși, beneficiile sunt multiple.

3. Perioada activă a acordului

Acest acord este activ din momentul înregistrării dumneavoastră, va rămâne activ și va produce efecte și pentru oricare alte sesiuni pe care le veți mai avea cu Fundația și va rămâne activ până când Fundația va menționa altceva.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!