Politica de anulare şi restituire a banilor – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Am deschis inscrierile pentru cursurile din Vara  2024Va invitam sa  participati alaturi de noi la cursul Basic I  3-4 August 2024
Până la sfârșitul seminarului, participanții vor:  • Începe să știe și să aprecieze cine sunt;

  • Învăța cum să îngrijească și să protejeze Sinele;

  • Învăța ce este o problemă și cum să o rezolve;

  • Învăța să se raporteze numai la Sine și la Creatorul Divin;

  • Începe să-l cunoasca și să-l aprecieze pe Creatorul Divin și,

  • Începe să experimenteze IUBIREA dincolo de orice înțelegere.
Instructor Nello Cecon &Emil Moldovan & Regina Milano

Ptr detalii de plata /insciere:Florentina Șaigău/Tel: +4 0759 800 888

Inscrie-te Acum 


 

Va invitam alaturi de noi sa continuam sa descoperim  "Cine Suntem "la Conferinta              Ho'oponopono din 22 Septembrie  2024 Brasov Online 


Conferinta  va fi tinuta  de Florentina Saigau/ Emil Moldovan /Claudiu Lapadat


Ptr detalii de plata /insciere: Florentina Șaigău/Tel: +4 0759 800 888

Inscriere  Lectura


 

politica de anulare și returnare a banilor

politica de anulare

IZI are dreptul să anuleze evenimentul/seminarul pentru orice motiv și coordonatorul va returna numai contravaloarea taxelor de înscriere plătite de către student. Coordonatorul este responsabil pentru colectarea taxelor de înscriere pentru seminar de la toți participanții și pentru returnarea banilor conform Politicii de Restituire a Banilor atunci când este cazul. Coordonatorul este dator să returneze numai taxa de înscriere la seminar plătită de către participant.

IZI LLC și Coordonatorul nu sunt responsabili pentru cheltuieli de călătorie, avansuri pierdute sau orice alte cheltuieli făcute de către o persoană în avans pentru participarea la acest eveniment. Fiecare participant își asumă responsabilitatea oricăror cheltuieli suplimentare pe care le face pentru a se înscrie la acest eveniment.

politica de returnare a banilor

După ora 0:00 a primei zile de curs, NU se mai returnează banii plătiți pentru curs. Se returnează în totalitate banii plătiți pentru seminar (minus taxele de transfer, de încasare cu cardul sau taxele PayPal) NUMAI celor care nu pot să ajungă la seminar, indiferent de motiv. Returnarea banilor trebuie să fie cerută până la miezul nopții primei zile de curs (ora 0:00 a zilei respective) prin email sau telefon către coordonatorul seminarului.

1. Dacă nu a fost solicitată returnarea banilor până la miezul nopții primei zile de curs, studentul va fi considerat student nou în absență. Nu vor fi trimise nici un fel de materiale. Studentul trebuie să participe la seminar în persoană pentru a primi materialele și procedura de folosire a acestora. Studentul nou în absență care participă ulterior ca Reviewer în persoană va cumpăra manualele de la coordonatorul seminarului la care va participa ca Reviewer.

2. Dacă nu a fost solicitată returnarea banilor până la miezul nopții primei zile de curs, un student care a mai participat (reviewer) va fi considerat student în absență - World Wide Absentee Student.​

Politica referitoare la fotografii

Fotografierea, telefoanele mobile și înregistrarea

Fotografierea, înregistrarea audio și inregistrarea video: Toate sunt interzise înafara cazului în care se obține acordul scris al tuturor persoanelor prezente.

Toate telefoanele mobile și dispozitivele electronice trebuie OPRITE (OFF) atunci când vă aflați în sala de seminar.

Dacă sunteți surprins filmând, înregistrând sau fotografiind în sala de seminar, vi se poate cere să părăsiți imediat sala de seminar fără să aveți dreptul de returnare a taxei de seminar.

politica referitoare la Instructori

IZI LLC poate schimba în orice moment instructorul unui seminar și să îl înlocuiască cu un alt instructor calificat pentru a susține seminarii SITH®.

IZI LLC și Coordonatorul vor face toate eforturile pentru a anunța studenții despre schimbarea instructorului în cel mai scurt timp.

IZI LLC poate de asemenea adăuga în orice moment un instructor suplimentar pentru oricare seminar.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!