Copyright – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Am deschis inscrierile pentru cursurile din Vara  2024Va invitam sa  participati alaturi de noi la cursul Basic I  3-4 August 2024
Până la sfârșitul seminarului, participanții vor:  • Începe să știe și să aprecieze cine sunt;

  • Învăța cum să îngrijească și să protejeze Sinele;

  • Învăța ce este o problemă și cum să o rezolve;

  • Învăța să se raporteze numai la Sine și la Creatorul Divin;

  • Începe să-l cunoasca și să-l aprecieze pe Creatorul Divin și,

  • Începe să experimenteze IUBIREA dincolo de orice înțelegere.
Instructor Nello Cecon &Emil Moldovan & Regina Milano

Ptr detalii de plata /insciere:Florentina Șaigău/Tel: +4 0759 800 888

Inscrie-te Acum 


 

Va invitam alaturi de noi sa continuam sa descoperim  "Cine Suntem "la Conferinta              Ho'oponopono din 22 Septembrie  2024 Brasov Online 


Conferinta  va fi tinuta  de Florentina Saigau/ Emil Moldovan /Claudiu Lapadat


Ptr detalii de plata /insciere: Florentina Șaigău/Tel: +4 0759 800 888

Inscriere  Lectura


 

Copyright

Toate materialele folosite în seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt protejate de legea drepturilor de autor și nu pot fi împărtășite cu alte persoane fără permisiune scrisă din partea IZI LLC. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® poate avea consecințe negative. Materialele SITH® sunt protejate de legea drepturilor de autor în vigoare. Vă cerem să ne respectați drepturile de autor asupra materialelor.

Materialele SITH® sunt materiale spirituale. Este nevoie de o pregătire și curățare spirituală extraordinară pentru a folosi materialele pentru a preda aceste seminarii. Dacă nu sunteți un instructor autorizat sau coordonator puteți avea un impact negativ dacă folosiți aceste materiale pentru a preda, atunci când nu sunteți autorizat să o faceți. Implicațiile pentru dumneavoastră, familia, rudele și strămoșii dumneavoastră pot fi extrem de negative. Este responsabilitatea noastră să vă împărtășim aceasta ............... alegerea este a dumneavoastră!

Numai IZI LLC este autorizată să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®.

Pentru cursurile ONLINE:

1. Participanții se înscriu ca o singură persoană și li se cere să nu partajeze linkul pentru curs sau să invite alte persoane să vadă cursul. Fiecare persoană care dorește să participe la curs trebuie să se înregistreze și să se înscrie ca student legitim. Participarea și vizionarea cursului este numai pentru persoana care s-a înregistrat. Dacă aveți alții interesați să participe la curs, nu ezitați să le trimiteți site-ul web sau fluturașul pentru înregistrare.

2. Înregistrarea audio, înregistrarea video și realizarea de fotografii sunt strict interzise, ​​se aplică regulile privind drepturile de autor.

3. „IZI LLC” deține toate informațiile, drepturile de autor, mărcile comerciale și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală furnizate la cursuri/lecturi. Prin urmare, dezvăluirea, duplicarea, copierea, distribuirea, vânzarea, furnizarea, reclamele sau alte dezvăluiri către terți fără permisiunea prealabilă a „IZI LLC” sunt interzise.

4. Nu există planuri de a da access la înregistrarea evenimentului, așa că vă rugăm să verificați cu atenție programul și să vă asigurați că puteți participa în ziua (zile) înainte de a aplica. De asemenea, testați cu atenție viteza Internetului, lățimea de bandă și mediul pentru a confirma în avans că nu există probleme. Este responsabilitatea studentului să se asigure că detine echipamentul  necesar pentru a urmari cursul.

5. La înscrierea la curs, vă rugăm să nu folosiți dispozitive electronice inutile. Toate cursurile și prelegerile SITH® sponsorizate de IZI LLC în persoană sau ONLINE sunt evenimente spirituale. Cu mare grijă, curățenie spirituală și respect vă prezentăm aceste evenimente. Prin urmare, vă rugăm să nu vă implicați în nicio comunicare socială electronică prin mesaje text, e-mail și/sau apeluri telefonice (cu excepția cazului de urgență) în timp ce cursul se desfășoară. De asemenea, solicităm ca toate celelalte dispozitive electronice care nu sunt utilizate pentru a vizualiza cursul să fie oprite. Angajarea în comunicare socială activă în timpul prezentărilor de clasă și utilizarea dispozitivelor electronice inutile influențează caracterul sacru al clasei. Ramificațiile acestor acțiuni ar putea fi extraordinare pentru tine, familia ta, rudele și strămoșii. Este responsabilitatea noastră să vă informăm despre acest lucru.

6. Înregistrări de clasă: IZI LLC nu a fost aprobată pentru a preda clasa SITH® numai prin înregistrare ONLINE. Nu va exista o opțiune dublă pentru un student de a participa fizic și apoi de a primi înregistrarea. Depinde de student, cât de mult din curs ia sau la care participă. IZI LLC nu acorda înregistrările pentru studenții care nu pot participa la o parte a cursului.

Persoanele aprobate să coordoneze și să predea seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt afișate pe site-ul oficial IZI LLC:
http://self-i-dentity-through-hooponopono.com/coordinators-instructors.html

Vă mulțumim pentru că ne respectați drepturile de autor.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!