Copyright – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Participa la primul curs din Romania de Ho'oponopono dedicat SANATATII

Cursul de Identitatea Sinelui prin  Ho’oponopono  SANATATE este o ocazie minunata de a curata cu experientele si grijile  noastre legate de Sanatate atit pentru noi cat si pentru cei apropiati: familie, rude si stramosi.


Cursul de Identitatea Sinelui prin  Ho’oponopono Sanatate include un meniu de unelte de curatare specifice ptr probleme legate de Sanatate precum si un Chestionar dezvoltatat de catre  Morrnah Nalamaku Simeona ce poate fi folosit in curatarea amintirilor  ce contribuie la aceste  probleme de Sanatate


Vom avea posibilitatea ca Impreuna sa aplicam uneltele Identitatii Sinelui prin Ho'oponopono  pentru Sanatatea noastra si sa eliberam amintirile care se manifesta  sub forma grijilor pentru Sanatate in vietile noastre.


Apasa AICI pentru a Participa

Copyright

Toate materialele folosite în seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt protejate de legea drepturilor de autor și nu pot fi împărtășite cu alte persoane fără permisiune scrisă din partea IZI LLC. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® poate avea consecințe negative. Materialele SITH® sunt protejate de legea drepturilor de autor în vigoare. Vă cerem să ne respectați drepturile de autor asupra materialelor.

Materialele SITH® sunt materiale spirituale. Este nevoie de o pregătire și curățare spirituală extraordinară pentru a folosi materialele pentru a preda aceste seminarii. Dacă nu sunteți un instructor autorizat sau coordonator puteți avea un impact negativ dacă folosiți aceste materiale pentru a preda, atunci când nu sunteți autorizat să o faceți. Implicațiile pentru dumneavoastră, familia, rudele și strămoșii dumneavoastră pot fi extrem de negative. Este responsabilitatea noastră să vă împărtășim aceasta ............... alegerea este a dumneavoastră!

Numai IZI LLC este autorizată să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®.

Pentru cursurile ONLINE:

1. Participanții se înscriu ca o singură persoană și li se cere să nu partajeze linkul pentru curs sau să invite alte persoane să vadă cursul. Fiecare persoană care dorește să participe la curs trebuie să se înregistreze și să se înscrie ca student legitim. Participarea și vizionarea cursului este numai pentru persoana care s-a înregistrat. Dacă aveți alții interesați să participe la curs, nu ezitați să le trimiteți site-ul web sau fluturașul pentru înregistrare.

2. Înregistrarea audio, înregistrarea video și realizarea de fotografii sunt strict interzise, ​​se aplică regulile privind drepturile de autor.

3. „IZI LLC” deține toate informațiile, drepturile de autor, mărcile comerciale și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală furnizate la cursuri/lecturi. Prin urmare, dezvăluirea, duplicarea, copierea, distribuirea, vânzarea, furnizarea, reclamele sau alte dezvăluiri către terți fără permisiunea prealabilă a „IZI LLC” sunt interzise.

4. Nu există planuri de a da access la înregistrarea evenimentului, așa că vă rugăm să verificați cu atenție programul și să vă asigurați că puteți participa în ziua (zile) înainte de a aplica. De asemenea, testați cu atenție viteza Internetului, lățimea de bandă și mediul pentru a confirma în avans că nu există probleme. Este responsabilitatea studentului să se asigure că detine echipamentul  necesar pentru a urmari cursul.

5. La înscrierea la curs, vă rugăm să nu folosiți dispozitive electronice inutile. Toate cursurile și prelegerile SITH® sponsorizate de IZI LLC în persoană sau ONLINE sunt evenimente spirituale. Cu mare grijă, curățenie spirituală și respect vă prezentăm aceste evenimente. Prin urmare, vă rugăm să nu vă implicați în nicio comunicare socială electronică prin mesaje text, e-mail și/sau apeluri telefonice (cu excepția cazului de urgență) în timp ce cursul se desfășoară. De asemenea, solicităm ca toate celelalte dispozitive electronice care nu sunt utilizate pentru a vizualiza cursul să fie oprite. Angajarea în comunicare socială activă în timpul prezentărilor de clasă și utilizarea dispozitivelor electronice inutile influențează caracterul sacru al clasei. Ramificațiile acestor acțiuni ar putea fi extraordinare pentru tine, familia ta, rudele și strămoșii. Este responsabilitatea noastră să vă informăm despre acest lucru.

6. Înregistrări de clasă: IZI LLC nu a fost aprobată pentru a preda clasa SITH® numai prin înregistrare ONLINE. Nu va exista o opțiune dublă pentru un student de a participa fizic și apoi de a primi înregistrarea. Depinde de student, cât de mult din curs ia sau la care participă. IZI LLC nu acorda înregistrările pentru studenții care nu pot participa la o parte a cursului.

Persoanele aprobate să coordoneze și să predea seminariile IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® sunt afișate pe site-ul oficial IZI LLC:
http://self-i-dentity-through-hooponopono.com/coordinators-instructors.html

Vă mulțumim pentru că ne respectați drepturile de autor.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!