I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®
 • Home

seminarul izi llc I-DENTITatea sinelui prin HO'OPONOPONO® BASIC I

DESCRIerea seminarului

Seminarul constă într-un training de 2 zile în care participanții sunt învățați cine sunt, ce sunt problemele și cum pot fi soluționate problemele prin ștergerea amintirilor toxice, nedorite, fără a păși un centimetru afară din ei înșiși.

Până la sfârșitul seminarului, participanții vor:

 • Începe să știe și să aprecieze cine sunt;
 • Învăța cum să îngrijească și să protejeze Sinele;
 • Învăța ce este o problemă și cum să o rezolve;
 • Învăța să se raporteze numai la Sine și la Creatorul Divin;
 • Începe să-l cunoasca și să-l aprecieze pe Creatorul Divin și,
 • Începe să experimenteze IUBIREA dincolo de orice înțelegere.

Câteva dintre aspectele abordate pe parcursul seminarului:

 • Componentele Sinelui – aspectele spiritual, mental, emotional și fizic;
 • Familie, rude și strămoși;
 • Procrearea, avorturi, pierderi de sarcină și suicid;
 • Moartea și a muri;
 • Finanțe, muncă și școală;
 • Spirite legate de Pământ și entități spațiale;
 • Terenuri și imobile;
 • Obiecte.

seminarul izi llc i-dentitatea sinelui prin HO'OPONOPONO® bASIC I 


INSTRUCTORi

Instructor:  Nello Ceccon  & Emil Moldovan & Regina Milano

* Lista completă a instructorilor autorizați IZI  LLC:

COORDoNATOR

Coordonator: Florentina Șaigău

Tel: +4 0759 800 888

Email: florentina@hooponoponoromania.ro


Condiții de participare

Participanții trebuie să citească articolul "Cine deține controlul?" înainte de a se înscrie la seminarul Basic I.

Puteți citi acest articol pe linkul de mai jos:  https://hooponoponoromania.ro/articole/cine-detine-controlul/

DATa & program

Data & Program: 3-4 august 2024

Predarea începe la 10.00, se încheie la 17.00 și va în limba română. Pentru a putea participa va rugam sa va inregistrati mai jos.

43
Zile
23
Ore
58
Minute
39
Secunde

tarife* și înscriere

Tipul înscrierii


  Tarif

Student nou - Adult (peste 14 ani):


Pre-înscriere **

1610 Lei

Înscriere în săptămâna seminarului

1700 Lei

Student nou - Copil (0-13 ani):

825 Lei

Reviewer (student care a mai participat) - Adult (peste 14 ani):

720 Lei

Reviewer (student care a mai participat) - Copil (0-13 ani):

420 Lei

World Wide Absentee – Orice I-Dentitate (vezi detalii aici):

720 Lei

IMPORTANT:

Curățarea începe încă de la înscriere, deci o înscriere mai din timp permite o perioadă de curățare zilnică mai lungă din partea instructorilor și coordonatorilor IZI LLC, și a întregii echipe IZI LLC.

Toate materialele se transmit in format digital pe adresa de email indicata de student, in formularul de inscriere.

* Aceste tarife pentru România includ toate taxele.

** Pre-înscrierea va fi acceptată în cazul în care plata se face integral până Sâmbătă la miezul nopții cu o săptămână înaintea seminarului. Orice persoană care face plata după Sâmbătă la miezul nopții trebuie să plătească înscrierea corespunzătoare săptămânii cursului. Este responsabilitatea studentului să se asigure că plata a fost primită integral.

*** Taxa Reviewer-ilor (studenților care au mai participat la seminar) se aplică participanților care au participat la seminariile Basic I, Health Ho’oponopono sau Business Ho’oponopono în persoană înainte. Un student care a mai participat poate participa la seminar în persoană sau în absență. 

**** "Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru a participa la un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee"(în absență).

locație

Locație: Hibrid ( Fizic si Online)

Sala de conferințe IAR 80 din cadrul Coresi Business Campus- Brasov, str. Turnului nr 5 ( IAR 80 Conference room-Coresi business Campus)

Website : ZOOM


informații suplimentare despre seminar

1. Studenții care au participat la un seminar Basic I în persoană pot ulterior să participe la seminarul Basic I ca Reviewer în persoană.
Studenții care au participat la un seminar Basic I ca studenți noi, dacă vor să participe la un seminar de Business sau Health vor trebui să se înscrie ca studenți noi la prima lor participare la unul dintre aceste seminarii.

Notă: Un Reviewer este o persoană care a participat la un seminar Basic I începând cu 1992 până în prezent. Oricine a participat la un seminar Basic I înainte de 1992 este considerat Sudent nou. Un Reviewer poate participa la seminar în persoană sau în absență. Studenții care participă la seminar ca Absentee sunt încluși pe lista de înscriere și în procesul de curățare pentru seminarul respectiv. Ei primesc beneficiile spirituale ale participării la acel seminar. 

2. "Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru a participa la un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee"(în absență). Daca vreti sa va inscrieti ca WWA la clasele deschise pe site-ul https://www.self-i-dentity-through-hooponopono.com/world-wide-absentee/, contactati coordonatorul la: florentina@hooponoponoromania.ro

3. Nimeni nu va fi admis la un seminar dacă nu a plătit integral prețul seminarului. Orice persoană care vine la seminar în ultimul moment va trebui să plătească înainte de a i se permite să intre la seminar.

4. Prin înscrierea la seminar, studenții sunt de acord cu Declinarea responsabilității și Acordul de înscriere afișate pe acest site AICI.
IMPORTANT: Doar IZI LLC este autorizată să coordoneze și să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Materialele sunt protejate de legea drepturilor de autor. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® va avea consecințe negative.

5. Pentru America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, fosta Uniune Sovietică, Australia și Noua Zeelandă: În prima zi a seminarului, după ce seminarul a început, NU se mai returnează banii. Returnarea integrală a banilor (mai puțin comisioanele bancare, de procesare a cardului sau comisioanele PayPal) este oferită NUMAI celor care nu au posibilitatea să ajungă la seminar indiferent de motiv.

6. Reviewerii trebuie să își aducă propriile manuale și penduluri. Manualele Basic I nu se pot vinde la seminar. Coordonatorii pot alege să ofere Meniuri de Unelte spre vânzare dacă au mai multe decât cele necesare pentru seminar.

7. Manualul Basic I (varianta de seminar) si Meniul de Unelte pot fi comandate până pe data de 25 aprilie de la coordonator Florentina Șaigău si dupa aceasta data de la adresa de email de mai jos: 

Manualul Basic I și Meniul de Unelte: bingboardconsultingllc@gmail.com


aveți întrebări?

Contactați coordonatorul: Florentina Șaigău

Tel: +4 0759 800 888

Email: florentina@hooponoponoromania.ro


  Ești binevenit să ni te alături în acest proces sacru de purificare spirituală, mentală și fizică!

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!