I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Health – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®
  • Home

seminarul izi llc I-DENTITatea sinelui prin HO'OPONOPONO® Health

DESCRIerea seminarului

Cursul de Identitatea Sinelui prin  Ho’oponopono  SANATATE este o ocazie minunata de a curata cu experientele si grijile  noastre legate de Sanatate atit pentru noi cat si pentru cei apropiati : familie , rude si stramosi..


Cursul de Identitatea Sinelui prin  Ho’oponopono  SANATATE include un Manual de Unelte Speciale ptr Sanatate ce pot fi utilizate in preocuparile noastre legate de aspecte ale Sanatatii , precum si un Chestionar creat de catre  Morrnah Nalamaku Simeona si folosit in curatarea cu problemele care se manifesta sub forma acestor preocupari legate de Sanatate

Până la sfârșitul seminarului, participanții vor:

  • Începe să știe și să aprecieze Cine Sunt;
  • Învăța cum să îngrijească și să protejeze Sinele;
  • Învăța ce este o problemă și cum să o rezolve;
  • Învăța să se raporteze numai la Sine și la Creatorul Divin;
  • Începe să-l cunoasca și să-l aprecieze pe Creatorul Divin 
  • Învata cum sa aplice procesul SITH ptr experientele legate d eboli si sanatate să experimenteze IUBIREA dincolo de orice înțelegere.
  • Folosi Uneltele de Curatare in griji si preocupari legate de Sanatate pentru ei si ptr cei aflati in grija lor ca si 

seminarul izi llc i-dentitatea sinelui prin HO'OPONOPONO® Health


INSTRUCTORi

Instructor Momilani Ramstrum, Ph.D. & Emil Moldovan & Claudiu Lapadat

* Lista completă a instructorilor autorizați IZI  LLC:

COORDoNATOR

Coordonator: Claudiu Lapadat

Tel: +40723  303037

Email: claudiu@hooponoponoromania.ro


Condiții de participare

Participanții trebuie să citească articolul "Cine deține controlul?" înainte de a se înscrie la seminarul Basic I.

Puteți citi acest articol pe linkul de mai jos:  https://hooponoponoromania.ro/articole/cine-detine-controlul/

DATa & program

Data & Program: 24-25 Iunie  2023

Predarea începe la 10.00, se încheie la 17.00 și va fi în engleza cu traducere in română. Pentru a putea participa va rugam sa va inregistrati mai jos.

96
Zile
17
Ore
08
Minute
02
Secunde

tarife* și înscriere

Tipul înscrierii


  Tarif

Student nou - Adult (peste 14 ani):


Pre-înscriere **

1770 Lei

Înscriere în săptămâna seminarului

1935 Lei

Student nou - Copil (0-13 ani):

955 Lei

Reviewer (student care a mai participat) - Adult (peste 14 ani):

800 Lei

Reviewer (student care a mai participat) - Copil (0-13 ani):

475 Lei

World Wide Absentee – Orice I-Dentitate (vezi detalii aici):

800 Lei

IMPORTANT:

Curățarea începe încă de la înscriere, deci o înscriere mai din timp permite o perioadă de curățare zilnică mai lungă din partea instructorilor și coordonatorilor IZI LLC, și a întregii echipe IZI LLC.

* Reviewer se considera studentii care au mai participat la un Curs Ho'oponopono Health 

Toate materialele se transmit in format digital pe adresa de email indicata de student, in formularul de inscriere.

* Aceste tarife pentru România includ toate taxele.

** Pre-înscrierea va fi acceptată în cazul în care plata se face integral până Sâmbătă la miezul nopții cu o săptămână înaintea seminarului. Orice persoană care face plata după Sâmbătă la miezul nopții trebuie să plătească înscrierea corespunzătoare săptămânii cursului. Este responsabilitatea studentului să se asigure că plata a fost primită integral.

*** Taxa Reviewer-ilor (studenților care au mai participat la seminar) se aplică participanților care au participat la seminariile  Health Ho’oponopono  în persoană înainte. Un student care a mai participat poate participa la seminar în persoană sau în absență. 

**** "Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru a participa la un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee"(în absență).

locație

Locație: Online

Website: Zoom

informații suplimentare despre seminar

1. Studenții care au participat la un seminarHealth Ho’oponopono  în persoană/online  pot ulterior să participe la seminarul Health Ho’oponopono ca Reviewer în persoană.sau online 
Studenții care au participat la un seminar Basic I ca studenți noi, dacă vor să participe la un seminar de Business sau Health vor trebui să se înscrie ca studenți noi la prima lor participare la unul dintre aceste seminarii.

Notă: Un Reviewer este o persoană care a participat la un seminar Basic I începând cu 1992 până în prezent. Oricine a participat la un seminar Basic I înainte de 1992 este considerat Sudent nou. Un Reviewer poate participa la seminar în persoană sau în absență. Studenții care participă la seminar ca Absentee sunt încluși pe lista de înscriere și în procesul de curățare pentru seminarul respectiv. Ei primesc beneficiile spirituale ale participării la acel seminar. 

2. "Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru a participa la un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee"(în absență). Daca vreti sa va inscrieti ca WWA la clasele deschise pe site-ul https://www.self-i-dentity-through-hooponopono.com/world-wide-absentee/, contactati coordonatorul la: florentina@hooponoponoromania.ro

3. Nimeni nu va fi admis la un seminar dacă nu a plătit integral prețul seminarului. Orice persoană care vine la seminar în ultimul moment va trebui să plătească înainte de a i se permite să intre la seminar.

4. Prin înscrierea la seminar, studenții sunt de acord cu Declinarea responsabilității și Acordul de înscriere afișate pe acest site AICI.
IMPORTANT: Doar IZI LLC este autorizată să coordoneze și să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Materialele sunt protejate de legea drepturilor de autor. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® va avea consecințe negative.

5. Pentru America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, fosta Uniune Sovietică, Australia și Noua Zeelandă: În prima zi a seminarului, după ce seminarul a început, NU se mai returnează banii. Returnarea integrală a banilor (mai puțin comisioanele bancare, de procesare a cardului sau comisioanele PayPal) este oferită NUMAI celor care nu au posibilitatea să ajungă la seminar indiferent de motiv.

6. Reviewerii trebuie să își aducă propriile manuale și penduluri. Manualele Basic I nu se pot vinde la seminar. Coordonatorii pot alege să ofere Meniuri de Unelte spre vânzare dacă au mai multe decât cele necesare pentru seminar.

7. Manualul Basic I (varianta de seminar) si Meniul de Unelte pot fi comandate până pe data de 25 aprilie de la coordonator Florentina Șaigău si dupa aceasta data de la adresa de email de mai jos: 

Manualul Basic I și Meniul de Unelte: bingboardconsultingllc@gmail.com


aveți întrebări?

Contactați coordonatorul:  Claudiu Lapadat

Tel: +40723 303037

Email: claudiu@hooponoponoromania.ro


  Ești binevenit să ni te alături în acest proces sacru de purificare spirituală, mentală și fizică!

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!