I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic II Brasov – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®
 • Home

seminarul izi llc I-DENTITatea sinelui prin HO'OPONOPONO® BASIC II

DESCRIerea seminarului

 • Procesul combinat Identitatea Sinelui prin Ho’oponopono®
 • Restaurarea sufletului
 • Modalități avansate, rapide de a aplica procesul Ho’oponopono
 • Mahiki-Curăţare
 • Noua tehnica de meditatie
 • Cere acceptarea deplină a sinelui triun
 • Solicită acceptarea deplină a procesului Identitatea Sinelui prin Ho’oponopono®.
 • CERINTE PARTICIPARE  SITH® BASIC II:

  Elevii trebuie să îndeplinească toate cele 7 cerințe. Se pot înscrie persoanele care au cel puțin vârsta de 14 ani împliniți):

  1. Această clasă este pentru acei studenți care au practicat Identitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I timp de 2 ani. (Studentul trebuie să includă data primului cursur SITH® la care a participat la 2 ani de la data de Basic II, fără excepții)
  2. Studenții au acceptat sistemul ca modalitate de rezolvare a problemelor.
  3. Studenții trebuie să fi dezvoltat o relație bună de lucru cu Sinelui lor Triun, în special cu Unihipili.
  4. Studenții trebuie să fi participat la o clasa Identitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I între 2002 și până în prezent. Clasa Basic I include cursuri de 2 zile Basic I, Business Ho’oponopono sau Health Ho’oponopono.
  5. Accentul I-Dentității Sinelui prin Ho’oponopono® este pus pe grija Sinelui Triun.
  6. I-Dentității Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I este tot ce trebuie să știți pentru a aplica procesul Ho’oponopono.
  7. Este responsabilitatea elevului să determine dacă îndeplinesc criteriile enumerate mai sus și că este cu adevărat pregătit să urmeze Basic II.

  Câteva dintre aspectele participarii la seminarul BASIC II:

  ÎNSCRIERE LA clasa BASIC II

  • Un Student Review pentru Basic II trebuie să fi luat un Basic II din 2011 până în prezent.
  • Copiii până la 14 ani nu pot participa la Basic II. Copiii până la 14 ani pot fi înregistrați și participă doar ca participanți la WWA. Ei trebuie să fie înscrisi de către un student care îndeplinește Cerințele de bază II.
  • Prin înregistrarea la curs, elevii sunt de acord cu declinarea răspunderii și acordul de înregistrare
  • Nimeni nu va fi admis la o clasă decât dacă a achitat integral taxele pentru curs.
  • Taxa de preînscriere va fi acceptată în întregime până sâmbătă la miezul nopții cu 1 săptămână înainte de curs.
  • Oricine efectuează plata după sâmbătă la miezul nopții trebuie să plătească taxa pentru Săptămâna de înregistrare a cursului.
  • Este responsabilitatea studentului să se asigure că plata a fost primită în întregime.
  • Pentru clasele Basic II, solicitantul WWA trebuie să îndeplinească cerințele Basic II pentru a se înregistra pe sine sau pe alt participant la WWA, care include toate cele 7 cerințe pentru Basic II, inclusiv: Această clasă este pentru acei studenți care au practicat I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I timp de 2 ani. (Studentul trebuie să includă data primului curs SITH® la care a participat la 2 ani de la data de Basic II, fără excepții)

  seminarul izi llc i-dentitatea sinelui prin HO'OPONOPONO® bASIC II


  INSTRUCTORi

  Instructor:  Gulya Kekaulike Polikoff

  * Lista completă a instructorilor autorizați IZI  LLC:

  COORDoNATOR

  Coordonator: Florentina Șaigău

  Tel: +4 0759 800 888

  Email: florentina@hooponoponoromania.ro


  Condiții de participare

  Participanții trebuie să citească si sa indeplineasca criteriile de participare  înainte de a se înscrie la seminarul Basic II. 


  DATa & program

  Data & Program: 29-30 Iunie 2024

  Predarea începe la 10.00, se încheie la 17.00 și va fi în engleza cu traducere in română. Pentru a putea participa va rugam sa va inregistrati mai jos.

  71
  Zile
  20
  Ore
  29
  Minute
  12
  Secunde

  tarife* și înscriere

  Tipul înscrierii


    Tarif

  Student nou - Adult (peste 14 ani):


  Pre-înscriere **

  1860 RON

  Înscriere în săptămâna seminarului

  2000 RON

  Reviewer (student care a mai participat) - Adult (peste 14 ani):

  855 RON

  World Wide Absentee – Orice I-Dentitate (vezi detalii aici):

  720 RON

  IMPORTANT:

  Curățarea începe încă de la înscriere, deci o înscriere mai din timp permite o perioadă de curățare zilnică mai lungă din partea instructorilor și coordonatorilor IZI LLC, și a întregii echipe IZI LLC.

  Toate materialele se transmit in format digital pe adresa de email indicata de student, in formularul de inscriere.

  * Aceste tarife pentru România includ toate taxele.

  ** Pre-înscrierea va fi acceptată în cazul în care plata se face integral până Sâmbătă la miezul nopții cu o săptămână înaintea seminarului. Orice persoană care face plata după Sâmbătă la miezul nopții trebuie să plătească înscrierea corespunzătoare săptămânii cursului. Este responsabilitatea studentului să se asigure că plata a fost primită integral.

  *** Taxa Reviewer-ilor (studenților care au mai participat la seminar) se aplică participanților care au participat la seminariile Basic I, Health Ho’oponopono sau Business Ho’oponopono în persoană înainte. Un student care a mai participat poate participa la seminar în persoană sau în absență. 

  **** "Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru a participa la un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee"(în absență).

  locație

  Locație: Online 


  Website : ZOOM


  informații suplimentare despre seminar

  1. Studenții care au participat la un seminar Basic I în persoană pot ulterior să participe la seminarul Basic I ca Reviewer în persoană.
  Studenții care au participat la un seminar Basic I ca studenți noi, dacă vor să participe la un seminar de Business sau Health vor trebui să se înscrie ca studenți noi la prima lor participare la unul dintre aceste seminarii.

  Notă: Un Reviewer este o persoană care a participat la un seminar Basic I începând cu 1992 până în prezent. Oricine a participat la un seminar Basic I înainte de 1992 este considerat Sudent nou. Un Reviewer poate participa la seminar în persoană sau în absență. Studenții care participă la seminar ca Absentee sunt încluși pe lista de înscriere și în procesul de curățare pentru seminarul respectiv. Ei primesc beneficiile spirituale ale participării la acel seminar. 

  2. "Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru a participa la un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee"(în absență). Daca vreti sa va inscrieti ca WWA la clasele deschise pe site-ul https://www.self-i-dentity-through-hooponopono.com/world-wide-absentee/, contactati coordonatorul la: florentina@hooponoponoromania.ro

  3. Nimeni nu va fi admis la un seminar dacă nu a plătit integral prețul seminarului. Orice persoană care vine la seminar în ultimul moment va trebui să plătească înainte de a i se permite să intre la seminar.

  4. Prin înscrierea la seminar, studenții sunt de acord cu Declinarea responsabilității și Acordul de înscriere afișate pe acest site AICI.
  IMPORTANT: Doar IZI LLC este autorizată să coordoneze și să predea I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Nimeni altcineva nu este autorizat să predea acest sistem unic I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®. Materialele sunt protejate de legea drepturilor de autor. Este responsabilitatea noastră să vă informăm că orice folosire greșită sau abuz al materialelor I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® va avea consecințe negative.

  5. Pentru America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, fosta Uniune Sovietică, Australia și Noua Zeelandă: În prima zi a seminarului, după ce seminarul a început, NU se mai returnează banii. Returnarea integrală a banilor (mai puțin comisioanele bancare, de procesare a cardului sau comisioanele PayPal) este oferită NUMAI celor care nu au posibilitatea să ajungă la seminar indiferent de motiv.

  6. Reviewerii trebuie să își aducă propriile manuale și penduluri. Manualele Basic I nu se pot vinde la seminar. Coordonatorii pot alege să ofere Meniuri de Unelte spre vânzare dacă au mai multe decât cele necesare pentru seminar.

  7. Manualul Basic I (varianta de seminar) si Meniul de Unelte pot fi comandate până pe data de 25 aprilie de la coordonator Florentina Șaigău si dupa aceasta data de la adresa de email de mai jos: 

  Manualul Basic I și Meniul de Unelte: bingboardconsultingllc@gmail.com


  aveți întrebări?

  Contactați coordonatorul:

  Florentina Șaigău

  Tel: +4 0759 800 888

  Email: florentina@hooponoponoromania.ro


    Ești binevenit să ni te alături în acest proces sacru de purificare spirituală, mentală și fizică!

  Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!