World Wide Absentee – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Am deschis incrierile pentru cursul SITH Basic I Brasov

Suntem onorați să vă invităm la


Seminarul Identitatea Sinelui prin Ho oponopono® Basic I


:
organizat  ȋn Sala IAR-80 – Coresi business Center şi online-Zoom pe 30 si 31 Martie  2024


Pace dincolo de orice ȋnțelegere!


Apasa aici pentru a participa

IZI LLC World Wide Absentee (WWA)

  ce este izi llc world wide absentee

IZI LLC este foarte recunoscătoare să deschidă înscrierile pentru participarea la seminarii ca World Wide Absentee. Avem oportunitatea ca mai multe I-Dentități să participe la curățare. În meditație cu Dr. Hew Len, “Orice I-Dentitate se poate înscrie pentru un seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono ca Absentee."

cine poate participa la un seminar ca world wide absentee?


Orice I-Dentitate poate fi înscrisă pentru oricare dintre seminariile IZI LLC SITH® ca participant World Wide Absentee (participant în absență). Membri de familie, copii, soți/soții, iubiți, iubite, persoane importante pentru tine, prieteni, afaceri, mașini, case, animale de companie, oceane, râuri, lacuri, munți, și orice altă I-Dentitate pot participa la seminar în absență. Plătitorul (persoana care face înscrierea și plătește pentru seminar) poate înscrie orice Participant (I-Dentitatea). Pentru 2018, Participantul ca World Wide Absentee nu este necesar să fi participat la un seminar înainte, cu excepția participanților din Asia. Pentru Basic II: Plătitorul pentru WWA trebuie să îndeplinească condițiile de participare la un seminar Basic II pentru a putea participa la un seminar Basic II în calitate de WWA. Vezi condițiile de participare la seminarul Basic II aici: http://self-i-dentity-through-hooponopono.com/basic-ii-schedule.html


ÎNSCRIEREA CA IZI LLC WORLD WIDE ABSENTEE (WWA) PE SCURT:

  • Poți să te înscrii pe tine însuți sau pe oricine altcineva/orice altceva ca WWA pentru oricare dintre seminariile SITH® de oriunde din lume;
  • Nu este necesar ca tu sau I-Dentitatea pe care o înscrii să fi participat la un seminar înainte, cu excepția participanților din Asia;
  • Participanții WWA vor primi toate beneficiile curățării dinaintea și din timpul seminarului;
  • Poți înscrie participanți WWA pentru orice seminar SITH® de oriunde din lume pe site-ul oricărui coordonator din Romania care participă în programul WWA. Excepții: plătitorii din Asia care trebuie să facă înscrierea prin intermediu coordonatorului din Asia și plătitorii din fosta Uniune Sovietică, Bulgaria și Israel, care trebuie să facă înscrierea prin intermediul site-ului pentru fosta Uniune Sovietică, Bulgaria și Israel;
  • Pe acest site poți înscrie participanți WWA  pentru toate seminariile SITH® care au loc în România si oriunde in lume ;
  • Vei găsi toate detaliile despre înscrierea ca WWA mai jos pe această pagină. Te rugăm asigură-te că ai citit și înțeles tot înainte de a face o înscriere ca WWA.

 După cum a scris Master Instructor retras din activitate Dr. Hew Len despre seminariile SITH:

"Această viață îți este dată ca să fii tu însuți, cu o inimă pură, liber de frică și suferință. I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono® te readuce acasă la puritatea ta originară prin curățarea amintirilor care generează frica și suferință.

Din puritatea inimii tale lumina apare de la sine. Lumina, iluminarea, îți oferă tot ceea ce este perfect pentru tine: relațiile perfecte de familie și de afaceri, sursele perfecte de prosperitate și talentele și ideile perfecte.

Toate acestea îți sunt disponibile ACUM. Tu singur trebuie să alegi: să trăiești în frică și suferință sau să trăiești lumina perfecțiunii."

Click aici pentru DISCLAIMER

tarife și înscriere

Tipul înscrierii


  Tarif

World Wide Absentee – Orice I-Dentitate:

800 Lei

IMPORTANT:

Curățarea începe de la înscriere, deci înscrierea timpurie permite o perioadă mai lungă de curățare zilnică din partea instructorilor și coordonatorilor IZI LLC și a întregii echipe IZI LLC.

lista seminariilor izi llc sith®  care au deschis înscrierile pentru world wide absentee

  informații importante pentru înscrierea ca world wide absentee 

1. Orice I-Dentitate poate fi înscrisă pentru oricare dintre seminariile IZI LLC SITH® ca participant World Wide Absentee (participant în absență). Membri de familie, copii, soți/soții, iubiți, iubite, persoane importante pentru tine, prieteni, afaceri, mașini, case, animale de companie, oceane, râuri, lacuri, munți, și orice altă I-Dentitate pot participa la seminar în absență. Plătitorul (persoana care face înscrierea și plătește pentru seminar) poate înscrie orice Participant (I-Dentitatea). Pentru 2018, Participantul ca World Wide Absentee nu este necesar să fi participat la un seminar înainte, cu excepția participanților din Asia. Pentru seminariile Basic II, plătitorul trebuie să îndeplinească condițiile de participare la un seminar Basic II pentru a se înscrie pe sine însuși sau alt participant. 

2. Odată ce plata și înscrierea au fost finalizate, participantul va fi înscris în listele de participanți World Wide Absentee ale seminarului. Curățarea începe de la înscriere, deci înscrierea timpurie permite mai multă curățare. Lista de curățare World Wide Absentee va fi postată în fiecare zi celor 3 afiliați (Kamailelauli'I Rafaelovich, Constance ZHoku=Pana Webber și Mary Koehler-My Wild Irish Rose) și tuturor coordonatorilor și instructorilor IZI LLC.

3. În sala de seminar, numele participanților vor fi pe lista World Wide Absentee List de pe masa participanților în absență.

4. Toți plătitorii din Asia, cu adrese în Asia trebuie să facă înscrierile prin intermediul coordonatorului din Asia. Plătitorul trebuie să fie un Reviewer.

5. Toți plătitorii din fosta Uniune Sovietică, Bulgaria sau Israel cu adrese în aceste țări trebuie să facă înscrierile pentru World Wide Absentee prin intermediul site-ului pentru fosta Uniune Sovietică, Bulgaria și Israel.

6. Daca sunteti interesati sa participati lla un curs ONLINE class, puteti sa gasiti programul cursurilor ONLINE la adresa:: https://www.self-i-dentity-through-hooponopono.com/online-class-schedules/  Cand participati ca si studenti  WWA , nu veti putea participa cala curs sau sa primiti materialele de curs, insa veti primi toate beneficiile curatarii atit inainte cit si ipe parcursul cursului.

Vă mulțumim.

înscrierea ca world wide absentee (WWA) pentru seminariile izi llc  basic i și business ho'oponopono

1. Toți coordonatorii IZI LLC care participă în programul WWA pot începe să facă înscrieri World Wide Absentee pentru orice seminar de oriunde din lume postat pe pagina World Wide Absentee de pe site-ul IZI LLC, cu excepția înscrierilor din Asia, fosta Uniune Sovietică, Bulgaria și Israel.  Toți plătitorii din Asia, cu adrese în Asia trebuie să facă înscrierile prin intermediul coordonatorului din Asia. Toți plătitorii din fosta Uniune Sovietică, Bulgaria sau Israel cu adrese în aceste țări trebuie să facă înscrierile pentru World Wide Absentee prin intermediul site-ului pentru fosta Uniune Sovietică, Bulgaria și Israel. Pentru Basic II: Plătitorul pentru WWA trebuie să îndeplinească condițiile de participare la un seminar Basic II pentru a putea participa la un seminar Basic II în calitate de WWA. Vezi condițiile de participare la seminarul Basic II aici: http://self-i-dentity-through-hooponopono.com/basic-ii-schedule.html

2. Înscrierile World Wide Absentee se vor deschide cu 3 luni înainte de data seminarului. Programul acestora va fi actualizat la începutul fiecărei luni pe site-ul IZI LLC. Puteți vedea lista seminariilor care au deschis înscrierile pentru WWA mai jos.

3. Orice I-Dentitate poate fi înscrisă pentru un seminar SITH class ca și participant World Wide Absentee. Excepție face Asia, unde plătitorul trebuie să fie Reviewer. Participanții în absență nu primesc materialele de seminar și vor trebui să se înscrie ca studenți noi atunci când vor participa în persoană la primul seminar. Pentru seminariile Basic II, plătitorul trebuie să îndeplinească condițiile de participare la un seminar Basic II pentru a se înscrie pe sine însuși sau alt participant.

4. Coordonatorul la Distanță (un Coordonator care înscrie studenți World Wide Absentee pentru un seminar pe care nu îl coordonează el) va face înscrierile World Wide Absentee la același preț și în aceeași monedă ca a seminarului pe care el îl are programat și îl coordonează. (de exemplu, Coordonatorii la Distanță din SUA vor face înscrierile pentru toate I-Dentitățile care participă în absență la prețul de 255$ pentru orice seminar de oriunde din lume). Prețurile pentru Absentee au fost actualizate la o valoare unică.

5. Coordonatorul Seminarului (Coordonatorul unui seminar anume) poate și el să înscrie studenți World Wide Absentee students pentru seminarul său, la prețul de Absentee, în momentul în care deschide înscrierile.

6. Lista de curățare World Wide Absentee va fi postată celor 3 afiliați și tuturor coordonatorilor și instructorilor pentru curățare în fiecare zi lucrătoare.

7. Coordonatorul la Distanță sau Coordonatorul seminarului vor trimite plătitorului prin email sau poștă Certificatul de participare la seminar al participantului World Wide Absentee.

8. Politica de anulare: Nu se returnează banii pentru înscrierile World Wide Absentee după ce înscrierea a fost finalizată.

9. Politica de anulare în cazul în care un seminar este anulat: nu se returnează banii pentru înscrierile World Wide Absentee. Odată ce un student s-a înscrie, curățarea începe. Vom continua curățarea în fiecare zi, și vom trimite un mesaj de mulțumire la sfârșitul perioadei de curățare.


10. Materialele de seminar nu sunt trimise studentului. Studentul trebie să participe le seminar  în persoană sau Online ca Student nou pentru a primi materialele și a învăța modul de folosire al acestora. Participanții WWA primesc toate beneficiile curățarii de dinainte de seminar și din timpul acestuia.aveți întrebări?

Contactați coordonatorul: Florentina Șaigău/ Claudiu Lapadat(0723 303 037)

Tel: 0721 264 228

Email: florentina@hooponoponoromania.ro/ claudiu@hooponoponoromania.ro


Ești binevenit să ni te alături în acest proces sacru de purificare spirituală, mentală și fizică!

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!