1 Noiembrie 2012 – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

1 Noiembrie 2012

Cuvântul cheie este I-Dentitatea. Nimic nu este în afara I-Dentităţii, în afara minţii. Frica, furia, resentimentele, judecata şi vina sălăşluiesc în subconştient. Atunci când frica se repetă în subconștient, aceasta se manifestă pentru toată lumea. Datoria şi moartea se manifestă peste tot în Univers. SITH distruge moartea!

Shakespeare, Sonnet 146:

Biet suflet, miez al lutului meu păcătos,

... aceste forțe rebele care te înconjoară,

Schimbă arsura și suferința în binecuvântare divină (SITH);

Hrănește-te pe dinăuntru, și nu va mai conta dacă ești bogat sau nu:

Așa vei devora Moartea, care se hrănește cu oameni,

Și când Moartea va fi murit, vei fi nemurior.

Inteligenţa Divină ne-a creat I-Dentitatea eternă, nemuritoare. SITH ne reface I-Dentitatea Divină eliberând din noi moartea care se manifestă ca frică, resentimente şi toate energiile toxice pe care le avem înmagazinate în subconştient..

More...

I-Dentitatea vă este perfect creată de către Inteligenţa Divină. Problemele voastre reprezintă amintiri toxice păstrate ca informaţii în subconştient. Informaţiile toxice sunt cele care "văd", "aud", "gândesc", "simt" şi "vorbesc". Dacă vă este frică, de fapt aceasta este informaţia toxică care generează frica.

I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono readuce I-Dentitatea voastră la Starea sa Divină iniţială printr-un proces de căință, iertare şi transformare. SITH ia informaţiile toxice care generează frica şi le anulează astfel creând Starea de Zero în care Inteligenţa Divină vă asigură relaţii perfecte, idei perfecte, surse de bunăstare perfecte şi ambianţe perfecte.

Pacea Eului,

Ihaleakala Hew Len, Ph.D

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!