14 Februarie 2008 – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

14 Februarie 2008

Aloha

Niște prieteni de-ai mei mi-au spus de câteva ori pe parcursul câtorva luni despre câinele lor că nu se simțea prea bine. Era apatic, nu mânca, dormea mult. Curăţam de fiecare dată când auzeam această intâmplare. Acum două zile soseam din Hawaii şi unul dintre ei m-a aşteptat la Aeroportul Internaţional din Los Angeles. La întoarcere ea a menţionat printre altele că situaţia câinelui se îmbunătăţise categoric. 

Astăzi am primit un email de la o persoana care-mi spunea că prietenul său nu era prea bine. Era în depresie, era letargic şi nici nu mânca. Am curăţat de câteva ori cu email-ul. Răspunsul meu către persoana respectivă a fost să curăţăm ceea ce se întâmplă în interiorul nostru – amintiri din subconştientul nostru care se repetă – care se manifestă ca depresia prietenului său.

Situația este următoarea: toate problemele revin sub forma amintirilor din subconştient. I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono este un proces de rezolvare a problemelor, căință, iertare şi tranformare a amintirilor ce se repetă în subconştient. Divinitatea este singura care poate transmuta - şterge/anula - amintirile ce repetă  probleme/boli/suferinţă.

La fiecare curs de I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono se răspunde la cinci întrebări:

More...

1. Cine sunt eu?

2. Ce este o problemă?

3. Unde se află problema?

4. Cum se poate rezolva problema?

5. Care este scopul existenței?

Este foarte important să-ţi cunoşti I-Dentitatea Sinelui. Este foarte important să relizezi la un moment dat în evoluţia ta că existenţa este de ordin interior. Este foarte important să realizezi că nu există „acolo” pentru Minte. Existenţa/experienţa este funcţie a doar două cauze: Inspiraţii de la Divinitate sau amintiri păstrate în subconştient.

Divinitatea ne-a oferit fiecăruia această viaţă ca o oportunitate de a ne achita ipoteca/datoria – greşelile/amintirile care se repetă - pe care le-am creat, acceptat şi acumulat în suflet şi pe care sufletele noastre le trăiesc ca suferinţe (Buddha), ca boală (Iisus), ca tragedie (Shakespeare) şi ca haos universal.

Responsibilitatea fiecăruia dintre noi este să ne reparăm greşelile, ipoteca pusă pe sufletele noastre, prin prin căința şi iertarea minţii conştiente. Divinitatea poate apoi să intervină și să facă partea Sa... poate să ne transforme greşelile din subconştient în energie pură şi apoi să elibereze energia înapoi în univers pentru a fi depozitată, astfel redându-i sufletului starea sa iniţială de puritate. "Binecuvântaţi sunt cei cu inima (mintea) curată, căci ei îl vor vedea pe Dumnezeu (Inspiraţia)." "Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu (o inimă curată/minte limpede) şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă (inspiraţie).” (Biblia ortodoxă, Evanghelia după Matei, capitolul 5,6) 

Într-o stare de puritate a minții, Divinitatea se manifestă în Lumină ca Inspiraţie.

Și așa este.

Vă doresc ţie şi tuturor Pace dincolo de înţelegere.

Pacea Eului,

Ihaleakala

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!