7 August 2006 – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

7 August 2006

Aţi citit „Don Quijote” de Cervantes? Subiectul textului de 1050 de pagini publicat de Signet Classic se rezumă la faptul că Don Quijote s-a născut prost şi a murit înţelept.

Care este povestea lui Don Quijote? El şi-a petrecut majoritatea timpului cumpărând şi citind cărţi despre cavaleri rătăcitori care salvau lumea. El a căzut prostește pradă visului de a fi un cavaler rătăcitor, şi a realizat înainte să moară că ar fi trebuit să urmeze calea prin care și-ar fi salvat sufletul.

Am fost antrenat să fiu un Don Quijote educator, să salvez oamenii cu handicap. Asemenea lui Don Quijote am început să-mi dau seama în urmă cu mai bine de două decenii că scopul meu este să îmi eliberez sufletul de amintirile care fac să se repete suferinţa.

Voi, asemenea mie, aveţi de ales: să trăiți în lumea suferinţei asemenea lui Don Quijote sau să trăiţi graţia şi pacea Divinităţii prin curăţare. Lucrarea lui Morrnah este genială, o mângâiere a Divinităţii. Tema I-Dentităţii Sinelui prin Ho'oponopono este de a curăţa amintirile pentru a lăsa Sufletul să trăiască graţia Divinităţii.

More...

Astfel noi nu suntem aici pentru a salva pe nimeni (deja sunt perfecţi), ci ca să ne eliberăm sufletele de amintiri, astfel lăsând Divinitatea să le insufle cu pace şi uşurare dincolo de orice înţelegere.

Vă doresc Pace dincolo de orice înţelegere.

Ihaleakala


Adevărata minune este că noi nu deţinem controlul. Controlul şi intenţia nu sunt decât nişte iluzii. Cine decide? Amintirea şi Inspiraţia – una fiind spinul iar cealaltă trandafirul. Fiecare duce Sufletul de nas cum s-ar spune. Chiar aşa.

Noi putem să alegem, dar nu deţinem controlul. Putem cere să renunţăm la amintiri. Divinitatea hotărăşte când să răsară sau nu Inspiraţia. 

Sufletul nu poate fi dincolo de amintire. Aceasta trebuie să fie consumată de către Mana. Abia atunci este Sufletul liber, nu înainte.

Din al doilea paragraf de la pagina 103 din manualul Basic I I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono

"CURĂŢĂ, şterge, şterge şi găseşte-ţi propriul Shangri-La. Unde?
În interiorul tău."
Și așa este.

`Ihaleakala

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!