Inspirații – I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono®

Inspirații

Iată o listă de puncte principale pentru I-Dentitatea Sinelui prin Ho'oponopono:

1. Doar Divinitatea are puterea de a ierta prin transmutarea greşelilor din subconştient care fac să se repete în viața noastră ceea ce Shakespeare descria într-unul dintre sonetele sale ca "… suferințe pe care le-am mai suferit;"

2. O problemă este de fapt o problemă repetată în Subconştient, "… suferințele pe care le-am mai suferit". Nu apare nicio problemă nouă la orizont; războaiele sunt războaie repetate; judecata este judecată repetată, şi tot aşa, pe scena Subconştientului.;

3. Căința precede iertarea. Prin căință, persoana recunoaşte că este responsabilă pentru "… suferințele pe care le-a mai suferit" care se repetă în subconştientul său. "Divinitate, iartă-mă pentru ceea ce se petrece în mine ca "… suferințele pe care le-am mai suferit". “Iartă-mă te rog."

4. Ce sunt aceste amintiri care se repetă ca supărare, mânie, regret, ură, boală, separare... în Subconştientul meu? Numai Divinitatea ştie.

More...

"Cine îşi cunoaşte greşelile făcute din neştiinţă? Iartă-mi greşelile pe care nu le cunosc.”

Psalm 19, v 12

5. Din nou, numai Divinitatea poate corecta „greşelile făcute din neştiinţă”, amintiri ce reiau "… suferințele pe care le-am mai suferit" în Subconştient, prin transformare. Transformarea este tasta „delete” a Divinităţii care goleşte greşelile de conţinut, care le face nimic, nada, zilch, zero, ceea ce Shakespeare numeşte "o foaie nescrisă".

6. Transformarea făcută de către Divinitate învie, restabileşte Mintea în Starea sa iniţială de Zero, de Gol/Vid şi,

7. Din Starea de Zero – Stare Pură – Mintea este pătrunsă de manna, HA-ul pe care hawaienii îl numesc Suflul Vieţii. Manna restabileşte viaţa în Minte.

Din nou, vă mulţumesc pentru interesul arătat I-Dentităţii Sinelui prin Ho'oponopono. Sunt recunoscător.

Vă doresc Pace dincolo de orice înţelegere.

Pacea Eului,

Ihaleakala Hew Len, Ph.D.

Îți place? Spune-le și prietenilor tăi!